Hoe doet ze dat?

De Houtmeid maakt het meubel waar u naar op zoek bent in uw favoriete houtsoort, kleur en ontwerp, perfect passend binnen die ene ruimte én binnen uw budget.

Of het nu gaat om een nachtkastje, een stoelenset of een complete inrichting; voor thuis kantoor of praktijk; de Houtmeid maakt het meubel dat u hebben wilt. Uw wensen vormen het uitgangspunt.

Weet u precies wat u wilt of mag juist De Houtmeid iets voor u ontwerpen? Moet het aansluiten bij uw huidige interieur, of bent u toe aan iets totaal anders?

De Houtmeid bespreekt uw wensen met u en op basis van die informatie doet ze een voorstel voor het meubel met de daarbij behorende prijsindicatie. Dat kan precies de spijker op zijn kop zijn, maar het kan ook voorkomen dat er nog wat kleine dingen moeten veranderen in het ontwerp of in de materiaalkeuze.

Deze aanpassingen worden verwerkt in een definitieve offerte die u, als alles naar wens is, ondertekend retour stuurt. Nadat u een aanbetaling hebt gedaan van 50% op het totaalbedrag gaat de Houtmeid voor u aan de slag.

De Houtmeid streeft ten allen tijde transparantie na in haar werkwijze. Mocht u na het lezen van bovenstaande informatie toch nog vragen hebben aarzel dan niet om deze te stellen of raadpleeg haar algemene voorwaarden.